Koningin Máxima geeft startsein Pensioen3daagse 2019

5 november 2019 - Wijzer in Geldzaken

Hare Majesteit Koningin Máxima opende dinsdagochtend 5 november 2019 in Utrecht de negende editie van de Pensioen3daagse, een initiatief van landelijk platform Wijzer in geldzaken. Van 5 tot en met 7 november worden in het hele land activiteiten georganiseerd om werknemers, consumenten en deelnemers te informeren over hun pensioen.

Tijdens de openingsbijeenkomst, georganiseerd door pensioenfonds ABP en Wijzer in geldzaken, stond de vraag centraal hoe mensen geholpen kunnen worden zicht te krijgen in hun pensioen en zo nodig actie te ondernemen. Er was onder meer aandacht voor de vraag hoe de financiële redzaamheid van vrouwen kan worden vergroot.

Koningin Máxima gaf vanochtend het officiële startsein voor de Pensioen3daagse 2019 en de aftrap van het  ABP jaarprogramma Financieel Fit door in gesprek te gaan met vrouwen over financieel gedrag en pensioen – foto: Valerie Kuypers / Wijzer in geldzaken

Klik hier voor het volledige persbericht