Koningin Máxima aanwezig bij jaarlijks symposium Wijzer in geldzaken

13 mei 2019 - Wijzer in Geldzaken

Hare Majesteit Koningin Máxima woont dinsdagmiddag 28 mei het jaarlijks symposium bij van platform Wijzer in geldzaken te Den Haag.

Het thema van dit jaar is ‘Innovatie ter bevordering van financiële fitheid van Nederlanders’. Naast Koningin Máxima, erevoorzitter van het platform, is minister Hoekstra van Financiën aanwezig. Tijdens het symposium wordt ook de strategische koers van Wijzer in geldzaken voor de komende vijf jaar gepresenteerd.

Financiële veerkracht

Onder leiding van dagvoorzitter Maarten Bouwhuis gaan Koningin Máxima en minister Hoekstra met elkaar in gesprek over het belang van het vergroten van financiële veerkracht en het voorkomen van geldproblemen, in het bijzonder bij kwetsbare groepen. Het gaat bijvoorbeeld om mensen met wisselende inkomsten door tijdelijke arbeidscontracten of laaggeletterden.

Lees hier het volledige persbericht