Winnaars Geldheld fotowedstrijd bekend!

24 april 2019 - Week van het Geld

woensdag, 24 april 2019

Van 4 maart tot en met 12 april kon je met je klas meedoen aan de Geldheld fotowedstrijd. Wanneer ben jij een held met je geld? Deze vraag stond centraal als thema van de Week van het geld 2019, die plaatsvond van 25 tot en met 29 maart. Winnaars van de wedstrijd krijgen de mooie geld-zitzak van de Week van het geld toegestuurd voor in hun klas.

Winnaars & meeste likes

Uit alle inzendingen zijn 7 winnaars getrokken en hebben 3 klassen de zitzak gewonnen omdat zij de meeste likes hadden verzameld. 

De winnaars

Hieronder vind je een overzicht van de Winnaars in willekeurige volgorde:

De geldheldfoto’s met de meeste likes:

De drie foto’s met de meeste likes hebben ook een zitzak gewonnen! Hieronder vind je de foto’s die de meeste likes ontvingen in willekeurige volgorde. 

De winnende scholen zijn ondertussen geïnformeerd.  Namens het gehele team van de Week van het geld van harte gefeliciteerd met jullie prijs! Geef de geldzitzak een mooie plek in de klas en geniet ervan!