Editie NL was bij de gastlessen van Eurowijs

26 maart 2019 - Week van het Geld

dinsdag, 26 maart 2019

Tijdens de Week van het geld geven medewerkers uit de financiĆ«le sector gastlessen op de lagere school in leren omgaan met geld. RegioBank ‘s-Gravendeel gaf op dinsdag 26 maart kinderen in groep 3 les in hoe met euro’s om te gaan.

Editie NL

Editie NL kwam gister langs in de klas en interviewde een aantal kinderen.  Bekijk de film hieronder. 

Gastles Eurowijs in Maastricht

Eurowijs gastlessen werden (en word) door het gehele land gegevens.  Maar op vrijdag 29 maart gaf Tycho Sieben van SNS Maastricht een Eurowijs-les aan groep 5 van Basisschool de Vlinderboom. RTV Maastricht was aanwezig en filmde een klein gedeelte van de gastles, interviewde enkele leerlingen, de schooljuf en de gastdocent. Het was een heel leuke les met zeer enthousiaste leerlingen.

Bekijk hier het filmpje van RTV Maastricht.  De reportage over de gastles start vanaf 3 minuut 20.

Impressie in foto’s

Eurowijs

Eurowijs biedt gratis lesmateriaal voor de groepen 1 tot en met 8 van het basisonderwijs en de onderbouwgroepen voor het voortgezet onderwijs. Bij de activiteiten op www.weekvanhetgeld.nl kun je onder andere meer informatie vinden over het spreekbeurtpakket, de Eurowijs website voor kids met heel veel leuke weetjes over geld en het gratis lesmateriaal