Je bent een held met geld als…

15 februari 2019 - Week van het Geld

vrijdag, 15 februari 2019

Vrijdag 15 februari heeft de jury de winnaars geselecteerd van de challenge ‘Je bent een held met je geld als…’.

14 groepen 7 aanwezig bij de opening van de Week van het geld 2019

De challenge is georganiseerd als voorbereiding op de Week van het geld. De winnaars, 14 groepen 7 van Bredase basisscholen, zijn op 25 maart aanwezig bij de officiële opening van de landelijke Week van het geld in het NAC Breda-stadion. Als voorbereiding op de opening krijgen deze leerlingen een masterclass Discussiëren kun je leren. Verder staat voor de winnaars een gastles over omgaan met geld op het programma. Deze gastlessen worden gegeven door professionals uit de financiële sector en de Gemeente Breda.

Lees hier het volledige persbericht