Heb jij de Prinsjesdagtool al ingevuld?

18 september 2018 - Wijzer in Geldzaken

De Prinsjesdagtool 2018 kwam tot stand door samenwerking van het ministerie van Financiën met het platform Wijzer in geldzaken.

De tool laat zien wat een aantal Prinsjesdagplannen voor jouw portemonnee kunnen betekenen, uitgaande van de door jou ingevulde gegevens en de reeds bekende maatregelen die door vorige kabinetten zijn genomen.

Door het invullen van de vragen in de tool krijg je een overzicht van de wijzigingen aan de hand van jouw persoonlijke situatie. Om een berekening te kunnen maken, is het nodig om een inschatting te maken van het bruto jaarinkomen en de aftrekposten van jou en je eventuele partner. Een belastingaanslag of jaaropgaaf van je inkomen kan je daarbij helpen.

www.prinsjesdagtool.nl