Huwelijkse voorwaarden als je trouwt, geen renteaftrek restschuld: wat brengt 2018?

1 januari 2018 - Wijzer in Geldzaken

Tool ‘Wat betekent dit voor mij’ geeft snel persoonlijk overzicht van veranderingen 

Veel Nederlanders krijgen te maken met veranderingen die op 1 januari 2018 ingaan. Vooral trouwlustigen, huizenkopers en woningbezitters die hun huis met verlies verkopen, merken wat van de maatregelen. Het huwelijksvermogensrecht verandert, stellen kunnen iets meer lenen bij de aankoop van een huis en er komt een einde aan de aftrekbaarheid van de rente bij een restschuld die in 2018 ontstaat. Met de online tool ‘Wat betekent dit voor mij?’ van Wijzer in geldzaken kan elke Nederlander een duidelijk en persoonlijk overzicht krijgen van deze veranderingen. 

Lees het volledige persbericht hier.