Houdt Nederlander gevoel van controle over eigen financiële situatie?

12 oktober 2017 - Wijzer in Geldzaken

12 oktober 2017

Hoeveelheid veranderingen regeerakkoord vraagt ondersteuning bij grip op geldzaken

Met het dinsdag gepubliceerde regeerakkoord staan een groot aantal veranderingen op stapel voor mensen op het gebied van geldzaken. De aangekondigde veranderingen pakken financieel niet voor iedereen hetzelfde uit en hangen af van ieders persoonlijke situatie. Met de speciale editie van de online tool ‘Wat betekent dit voor mij?’ helpt Wijzer in geldzaken de consument inzicht te krijgen in maatregelen die voor zijn/haar eigen financiële situatie van belang  gaan zijn. Het platform kondigt vandaag aan de komende jaren extra in te zetten op ondersteuning van consumenten bij het grip houden op de persoonlijke financiën.

Lees het volledige persbericht hier