Bezoek de stand van Wijzer in geldzaken tijdens de NOT 2017

4 januari 2017 - Wijzer in Geldzaken

Wijzer in geldzaken staat van 24 tot 28 januari a.s. op de Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT), de grootste vakbeurs voor professionals in het KO, PO, VO en MBO in de Jaarbeurs in Utrecht. De stand staat in het teken van leren omgaan met geld. Door het aanleren van gezond financieel gedrag op jonge leeftijd, zullen kinderen in de toekomst beter voorbereid zijn om financieel op eigen benen te staan.

Gratis lesmateriaal en Week van het geld
Om kinderen in het basisonderwijs te leren omgaan met geld heeft Wijzer in geldzaken gratis lesmateriaal ontwikkeld voor de groepen 3 t/m 8. Op de stand van Wijzer in geldzaken kun je als docent het lesmateriaal gratis bestellen. Daarnaast is er de nodige aandacht voor de Week van het geld 2017, die plaats zal vinden van 27 t/m 31 maart.

Nieuwsgierig geworden naar het lesmateriaal?
Bezoek onze stand tijdens de NOT 2017 in Hal 9, stand A050. U kunt zich hier gratis aanmelden.

U kunt het materiaal tevens inkijken en downloaden via http://www.weekvanhetgeld.nl/lesmateriaal