Kinderopvangtoeslag stijgt en het maximaal hypotheekbedrag daalt: wat gaat 2017 nog meer brengen?

30 december 2016 - Wijzer in Geldzaken

30 december 2016

Tool ‘Wat betekent dit voor mij’ geeft snel persoonlijk overzicht van veranderingen.

Bijna iedereen krijgt te maken met veranderingen die op 1 januari ingaan. Vooral jonge ouders en huizenkopers merken de veranderingen in hun portemonnee. Zo kunnen stellen iets meer lenen bij de aankoop van een huis en gaat het maximale hypotheekbedrag omlaag. De kinderopvangtoeslag stijgt, net als het kindgebonden budget. Daarnaast wijzigt op 1 januari nog een flink aantal andere regelingen. Met de online tool ‘Wat betekent dit voor mij?’ van Wijzer in geldzaken kan elke Nederlander een duidelijk en persoonlijk overzicht krijgen van deze veranderingen. 

Lees hier het volledige persbericht