Financiele veerkracht op de oude dag

12 december 2016 - Wijzer in Geldzaken

Hoe zetten we mensen aan tot actie?

Wijzer in geldzaken en de Universiteit Maastricht zijn een samenwerking aangegaan op het terrein van pensioencommunicatie.  De Universiteit houdt voor partners van Wijzer in geldzaken en hun achterban bij wat de belangrijkste wetenschappelijke ontwikkelingen zijn op het gebied van beïnvloeding van consumentengedrag ten aanzien van pensioen.

Resultaten

De publicatie ‘Financiële veerkracht op de oude dag‘ is het eerste zichtbare resultaat van deze samenwerking. Maar dit is slechts een begin. De komende jaren houden we u op de hoogte van de nieuwste wetenschappelijke inzichten die u kunt gebruiken bij het verder ontwikkelen van uw interventies om mensen aan te zetten tot verantwoord pensioengedrag. 

Download hier de publicatie ‘Financiële veerkracht op de oude dag’