6 op de 10 Nederlanders kijken vooruit bij financiële beslissingen

20 april 2016 - Wijzer in Geldzaken

20 april 2016

Symposium Wijzer in geldzaken en OESO pleit voor verbetering in financiële veerkracht.

Nederland scoort beter dan andere landen als het gaat om financiële kennis en houding1. Tegelijkertijd weten veel Nederlanders niet hoe hun pensioen eruit ziet, hebben ze geen buffer voor als het tegenzit en denken ze niet vooruit bij het nemen van financiële beslissingen. Dat blijkt uit onderzoek van Wijzer in geldzaken2. Het platform organiseert samen met de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) op 20 en 21 april het symposium ‘The Netherlands-OECD Global Symposium on Financial Resilience Throughout Life’. 400 experts uit 75 verschillende landen komen hier bijeen.

Klik hier voor het volledige persbericht