Koningin Máxima opent symposium OESO over financiële educatie

31 maart 2016 - Wijzer in Geldzaken

Hare Majesteit Koningin Máxima opent op 20 april in de Beurs van Berlage het tweedaagse symposium ‘The Netherlands-OECD Global Symposium on Financial Resilience Throughout Life’. Deze conferentie is een initiatief van de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) en platform Wijzer in geldzaken, waarvan koningin Máxima de erevoorzitter is.

Tijdens het symposium spreken internationaal toonaangevende experts over financiële educatie, dat als een belangrijk instrument geldt voor duurzame economische groei en financiële stabiliteit. Het is voor het eerst dat zoveel internationaal toonaangevende vakgenoten tijdens een conferentie over financiële educatie in Nederland bijeenkomen.

Lees hier het volledige persbericht