Kinderpersconferentie met Minister Dijsselbloem

8 maart 2016 - Wijzer in Geldzaken

Minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem houdt woensdagmiddag 16 maart van 13.00 tot 15.00 uur een persconferentie voor leerlingen van groep 7 en 8 in het basisonderwijs. De kinderpersconferentie vindt plaats op het ministerie van Financiën in Den Haag.

Inhoud programma

Het programma wordt gestart met een korte workshop ‘vragen stellen bij een persconferentie’. Daarna start de officiële persconferentie.

Voor wie?

Voor alle basisschoolleerlingen die voor de schoolkrant of de website van de school schrijven is dit een unieke kans om de minister van Financiën alles te vragen over (leren omgaan met) geld, hoe het is om minister van Financiën te zijn en wat zijn werk nou precies inhoudt.

Aanmelden

Scholen die aanwezig willen zijn bij de kinderpersconferentie kunnen twee leerlingen per school afvaardigen, onder begeleiding van één volwassene. We hebben nog ruimte voor een paar leerlingen.  Meld je hier snel aan!