Goede #geldvoornemens? Het Nibud helpt!

22 december 2017 - Algemeen

Nieuwsbericht | 21 december 2017

Wilt u in 2018 meer grip op uw geld? Of heeft u andere goede geldvoornemens? Via Facebook biedt het Nibud mensen die een goede financiële start willen maken een steuntje in de rug. Met 3 weken lang dagelijks een bewezen effectieve geldtip.

Misschien wilt u in het nieuwe jaar meer overzicht krijgen over uw geldzaken, of uw administratie op orde brengen. Wilt u sparen voor een bepaald doel? Of minder uitgeven? Like dan onze Facebookpagina!

Van 1 tot en met 21 januari post het Nibud dagelijks een bericht op facebook met handige tips en tools, onder de hashtag #geldvoornemens. De berichten zijn elke dag anders en gaan over orde op zaken stellen en over inkomsten en uitgaven, maar ook over omgaan met psychologische valkuilen en financieel gedrag.

Met deze campagne helpen we mensen hun goede voornemens op te starten én vol te houden, op een moment dat ze daarvoor gemotiveerd zijn.